Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

De Senaste Kändisnyheterna, Modetrenderna, Bilderna och Videos På ett Ställe!

older | 1 | (Page 2)

  0 0

  Det finns hur många hundratals produkter som helst som lovar att man inom några veckor ska vara helt fri från acne och att huden ska vara fin, jämn och slät. Det mesta av detta är tyvärr bara falsk markandsföring för att företagen vill "utnyttja" människors osäkerhet och påsätt medger att om du köper deras problem så är det löst. Tyvärr så är det inte såhär lät, det kan jag personligen intyga..Men vad ska man göra då undrar ni? Jo här nedan kommer en liten quick guide över lämpliga behandlingar,observera att varje hud är unikt och detta kanske inte alls är en lämplig behandling för dig, men för det alldra flesta lär ni finna något hjälpsamt..


  0 0

  Använder du brun-utan-sol? På kroppen, i ansiktet eller både och? Mitt svar: Jag har faktiskt aldrig testat, det verkar så meckigt! Jag blir brun väldigt lätt naturligt, trots att jag alltid använder solskydd när jag vistas ute i solen. Purity asks you: Do you use self-tanner?


  0 0

  God morgon! Idag ska jag ju jobba och det blåser väldigt mycket. Svårt att avgöra om det blir med eller motvind när jag cyklar för det känns som att vinden far runt åt alla håll och kanter, men det blir säkert motvind som vanligt. Har fått mitt recept förnyat och såg att hon sänkt min dos.


  0 0
 • 01/03/18--10:54: isabelleekman – lite nytt!
 • Varit på stan med mamma i 4 timmar, härligt att ha en mamma dag och bara vara med henne. fick med mig lite saker hem som ni får se nu, inte jätte bra bilder men de får duga nu iallafall Peeling till ansiktet från OLIV, ansiktsmask från Make Up store svampar för att ta bort masken och peelingen med, och borsten till för att applicera det på huden. lite mobil skal underbara sommarshorts, ser ut som en kjol nu, och dom är så snyggga! till mobilen och pengar :)


  0 0
 • 01/19/18--10:54: My och Frida: Dermalogica
 • Igår kväll slog jag på stort och beställde hem ett helt nytt ansiktskit. Jag har flertalet gånger fått höra att jag behöver byta ansiktsprodukter eftersom min hy har anpassat sig till Decleor. Jag har använt det märket sedan jag var 15 år och ja, det är nog så att jag behöver något nytt. För några veckor sedan behövde jag en ny ansiktstvätt och köpte då en från Dermalogica


  0 0

  pris: ca 62 kr Minskar effektivt hår hud på bara 7 dagar! Kombinerar på ett helt nytt och effektivt sätt borttagning av hård hud med omedelbar lindring och fotvård. Kombinationen av ingredienserna AHA-fruktsyror, persikokärnolja, Aloe Vera och Allantoin. Jag har bara testat den här krämen i ca tre veckor och det kan tyckas kort men med så snabbt resultat behöver jag inte vänta längre. Jag har alltid haft problem med torr hud och förhårdnader på fötterna, för att ni helt ska förstå så snackar vi inte bara lite hård hud utan tidvis (och oftast beroende på slarv från min sida) ordentligt tjocka förhårdnader som “kuddar” på hälar och på trampdynan under lilltån.


  0 0

  Weleda 90 år. Weleda bjöd på en härlig dag i ett sommarvackert Skillebyholm. Efter en god vegetarisk lunchbuffé lyssnade jag på föreläsningar om naturlig hudvård och eteriska oljor.


older | 1 | (Page 2)